Friss topikok

  • wild!: Neked nem bûn a lopás, Hanem cél, hogy kiéljed magad, a jó büdös kurva anyádat, te mocskos Jay Dee... (2008.04.16. 12:24) Magyarmodellek.hu - Magyarmodellek Zrt
  • MG- Tünde: Géza! Látom időd végtelen és ráérsz. Ha nem érted a mondandómat leírhatom konkrétan is, hogy mit ... (2007.10.07. 12:07) Bianca beszavazása
  • Géza: Kedves Ávi Margit! Amondó vagyok, ássuk el a csatabárdot. Isten majd megadja a választ mindenre. A... (2007.10.04. 00:32) Hogy szavaznak a Nagyok...
  • Géza: 39 + 13 = satanizmus? Közben újabb 1-es ment. A többi a Bianca-fejezetben olvasható. (2007.10.02. 13:47) Tünde esete a motogirl.hu -val
  • Ávi Margit: Zandalee szerintem te meg most kaptál meghivást a állatkertbe.Felszabadult egy ketrec a részedre.... (2007.10.01. 12:14) Mennyiért modellkedjünk?

Linkblog

Linkblog

Tünde esete a motogirl.hu -val

2007.06.09. 12:37 | MG- Tünde | 159 komment

Gondolom sokan látták, hogy az egész hónapban (május) első, második helyen voltam. Nem volt könnyű és hetente jó pár órát kellett fordítani a szavazásra, de gondolom többen tették ezt.

Aztán az utóbbi napokban mindig rám szavaztak 2-300 ponttal. Gondoltunk egyet és egy este rászántuk az időt. Meglepő módon több órás szavazás után 10 perc alatt beértek. Kerek 1000 ponttal növekedett az ellenfél pontja pár perc alatt. Hát fennmaradtunk éjjel és elhúztam jó pár ezressel. kb. 49E pontom volt.

És jön a felismerés reggel!!! A pontjaimat nullázták!!!

Ha nem, megy szavazással, akkor így intéztek el a szervezők nehogy külsős vigye el a robogót!

Reklamáltam a motogirl-nél. Semmi sőt estére a regemet is törölték.

Újra regisztráltam, de 1-2 nap múlva megint töröltek.
Persze semmi válasz....

Szerintetek tiszta itt bármi is??? El lehet rajt gondolkodni....

Se nyeremény menü, se zsűri.... Az egész csak reklám szagú pénzgyűjtés....

Gondolom nem kívánják költségekbe verni magukat. Pláne nem robogót adni bárkinek is....

Ti mit mondtok?

CSALÁS ÉS ETETÉS?!


Aztán jött egy email. Nem titok mi áll benne: (2007.05.30)

Kedves Tünde! Tisztelettel megkérlek,hogy próbálj meg viselkedni.Nagyon jól tudod,hogy hogyan csaltatok a pontokkal.Szerencsére a rendszergazdánk elmentette,hogy mikor,mennyi pontot generáltatok.Még egy levél,és bíróság.És ez nem vicc. Motogirl.hu.


Aztán ezt meg mindenkinek kiküldték még aznap:

Tisztelt versenyzőink! Sajnos úgy látjuk,hogy a havi nyreményünk a robogó volt akinek lelki problémát okozott.Egyik versenyzőnk,aki pontokat generált az interneten csalással,/egy éjszaka 6000 pontot/ leveleket írkál.Még jó,hogy sok ideje van.A jövő hónaptól robogó nincs,így probléma sincs.A májusi robogót aki májusban első lesz,természetesen átadjuk a nyilvánosság előtt,junius 23-án a döntőn.Aki nem tud eljönni,a televízióban is megnézheti.Így a döntőn két robogót adunk át.A verseny folytatódik,a 12 hónap szépe automatikusan bekerül a 2008-as elődöntőbe,így az előválogatón nem kell résztvenniük.További jó versenyzést! Motogirl.hu,Motoboy.hu

Szerintetek május 31.-n hány szavazatot generáltak?

Engem kizártak, mert 6 000 pontot, azaz 600 db 10 pontos szavaztunk.
Zitának este 8 -tól éjfélig több mint 20 000 pont szavaztak!!!

Semmi gondom Zitával csak Angyal Györgyel és módszerével és eme tiszta és egyértelmű szabályokkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://motogirl.blog.hu/api/trackback/id/tr5395588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

László 2007.07.01. 13:23:30

Tia!

Összesen 23 lány versenyzett. Minimális volt a részvétel. A fiuk mind tovább jutottak, mert nem volt kiből választani. Az internetről meg nem kell beszélni. A szervezők intézték a szavazást és nem a nagyközönség.

Csucsu tapasztalata nem egyedi. Az egész verseny egy marketing fogás, amit minimális költségvetésből csinálnak. Nem véletlen a robogós történet sem.

Timi 2007.07.02. 14:17:12

Kedves Tia!!

Én tisztességes munkából élek és nem abból szerzem a pénzem, hogy mindenkit ott verek át ahol tudok. Ellenkezőleg inkább ott segítek ahol tudok. És képzeld nem koplalok. Mint már párszor leírtam. Pontosan a tisztességem miatt elismerik a munkámat és nem kell nélkülöznöm sem pénzben sem tiszteletben de még az önbecsülésem is memgaradt. Amint látom neked nem... Sajnállak hogy egy csaló vagy és még büszke is rá... Na mindegy én itt ezt a témát lezártam.
Szép napot mindenkinek. Sajnálom hogy így alakult Tündi. Lesz ez még így se... Puszi

wella 2007.07.03. 23:13:54

Sziasztok!

Úgy viselkedtek mint a gyerekek!Nevetségesek vtok!Tisztelet a kivételnek,ami nem sok!Nem tudom miért lepődtök meg azon,hogy csalással szereznek pontokat!Volt egy kis problémám ami miatt nem tudtam aludni, egész éjszaka a gép előtt ültem!És hajnalban meglepődve láttam,hogy éjféltől vkinek a szavazata több 1000pontal nőtt!Ja és hozzáteszem szombati nap volt!Nem nagyon hiszem,hogy sok ember ül a gép előtt szombaton és nyomja a csajokra a szavazatokat!De mégsem ő lett a hónap szépe!A legmenőbb csajok akik mindig az élen vannak a leg rusnyábbak!Annyi szép lány van nem hiszem el,hogy esetleg akik az oldalra tévednek azokra szavaznak!És aki egész hónapban sehol nem volt megnyeri!Nem tudom mennyire figyelitek az oldalt de itt semmi sem megy úgy ahogy be van adva!Remélem lesz majd meglepetés mikor személyesen találkoznak a hónap szépeivel!Mert ha vki regisztrálja magát legyen már benne annyi becsület,hogy válalja azt ahogy kinéz!Mondjuk néhány embernek el kéne bújnia szerintem nem tudja mi az a tükör!Én nagyon kíváncsi lennék arra ha ezek az emberek akik ide írnak összefognának és szavaznának egy lányra minden nap amennyit tudnak,természetesen becsületesen mi lenne a vége!Tünde ne foglalkozz a sok idióta emberrel akik bántani próbálnak csak az irigység beszél mindből!

Titkos 2007.07.04. 12:56:32

Kedves Wella!!Ugy 1 jo tanács!!!Mielött idiota baromságokat irsz,inkább olvass vissza!!!Itt senki nem lepödött meg azon,hogy csalással szereznek pontokat!!!!Itt azon lepödtek meg sokan,hogy aki csalt,többek között (TÜNDI),nagydobra verte és még neki állt feljebb!!!Meg ez az irigység,már megbeszéltük,hogy kire legyünk irigyek,aki nem nyert semmit és kirugták!!vicces!!!Egyépként én fent vagyok a motoboy-on és ott is folyamatosan csalnak,meg lehet nézni az elsö helyet!!!!!De nincs rinya,mint a motogirl-ön,nem rinyált senki a szaros robogó miatt!!!!Tündi,nagyon kiváncsi lennék már,hogy nézel ki,1 egész alakos képen!!!!mert olyat még mindig nem láttunk!!!!

Tia 2007.07.04. 15:49:40

Elég szánalmas ilyen felhajtást csinálni amiért kizárták:-)Ezen nem kéne csodálkoznia ,de tuti valami baj van a kis fejecskéjével a Tündinek!Mindenki csak nevet rajta,de csak így tovább alázd megad még jobban Tünde!:-))Úgyis csak egy hülye liba maradsz:-)Amúgy jövőre is megrendezik a beauty of hungary-t,szóval ha ennyire nyerni akarsz akkor menj el,de gyanítojm hogy az előválogatótól tovább nem jutnál:-)Utána meg írhatnál egy másik blogot,hogy csalás volt mert nem jutottál tovább:-)Pedig egyszerűen nem vagy szépségversenyre való!Helyes döntés volt tégod letörölni a motogirl-ről.

Timi 2007.07.05. 07:41:42

Tia gyerekes vagy...

Tia 2007.07.05. 15:55:49

Jah csak mert őszinte vagyok.......

Géza 2007.07.05. 23:31:16

Az indító írást, majd a véleményeket, üzeneteket végigolvastam. Tündének és mindegyik hozzászolónak van valamennyi igaza. Kinek több, kinek kevesebb. Az "egy nagy kerek igazságot" nehéz megtalálni. Bonyolult ügy. A versenyzők nem egyformák, sem külsőleg, sem bensőjükben. Külcsín és belbecs, ahogyan mondták a régi öregek. A versenyszabályok nem egyértelműek, és nincsenek megfelelően kiközölve. Szabályzat szempontjából azt sem lehet tudni, hogy mi a csalás. Ha egy népes családban, rokonságban, baráti körben, mindenkinek, a gyermekeknek, a szülőknek, a nagyszülőknek, a nagybácsiknak, a nagynéniknek, a papagájoknak, az aranyhalaknak és az aranyhörcsögöknek van egy-egy vagy több e-mail címük (mert lehet), és egy este egyszerre küldik el kedvencüknek az egész havi szavazatukat (mert korábban nem aktiválták), az csalás? Vagy csak idegenekre szavazhatnak, és nem is egyszerre? Gyermeteg vagyok, ugye. Ti itt komolyabb dolgokról vitáztok. És közben az élet zajlik. Robogóval vagy robogó nélkül. Nézze meg, akinek ideje, módja és kedve van hozzá, ott látható a képernyőn "A legszebbek" tízese. Hogyha mondjuk (egy példa, kapásból) a Bianca nevű hölgy lesz a Miss Július, akkor az csalás? És ha nem csalás, akkor mi? Csakis más szabályokkal lehetne választ adni erre. Én a Hónap Szépe megtisztelő cím odaítélése előtt egy zsűrivel felülbíráltatnám a rangsort. A pontszám vagy helyezés érne egy bizonyos osztályzatot, a zsűri értékelése egy másik osztályzatot, a kettőt összevetnék. És akkor a "vitatható lányok" gyűjthetnének akár 200 ezer pontot is. Jobban tükörbe néznének, mielőtt nekifognak szavazni, szavaztatni...

Géza 2007.07.06. 23:07:02

Nem akarok itt most II.Géza lenni, de még valami eszembe jutott. A közönségszavazás ellen semmi kifogásom, sőt! Az lélegezteti a honlapot. A jelenlegi top-10-ben és a Hónap Szépei között is vannak szép lányok, ajaj! Ezt el kell ismerni. De valamilyen módszerrel, valamilyen szabállyal ki kellene szűrni azokat, akik tényleges szépségverseny esetén talán a top-100-ba sem kerülnének be. Szabály kellene a szervezőktől, de egyfajta jóérzés is azoktól a versenyzőktől, akik nem szépségükkel, bájosságukkal, testi adottságaikkal, hanem szinte kizárólag a technika, az informatika segítségével próbálnak érvényesülni. Emiatt javasoltam a kettős (zsűri és internet) osztályozást a Hónap Szépe kijelölésére. Szép lányhoz talál a magas pontszám, de a kevésbé széphez akkor sem, ha a családi kör adja... Ami a vitaindítót illeti: én nem tudhatom azt, hogy miért zárták ki Tündét. Másoknak is gyűlt 12 vagy 6 óra alatt 6000 pontjuk, némelyeknek több is. Talán nem ez a fő oka a kizárásnak. Azt hiszem, a Tünde fotója is ludas. Igazolványképre emlékeztető fehér-fekete portréval tényleg nem lehet ma modell-szépségversenyt nyerni. Akkor sem, ha szép az az arc. Én például kíváncsian vártam, hogy lesz-e képsor az adatlapján, de nem lett...

Tia 2007.07.07. 10:39:46

Ezt magyaráztuk neki már mióta hogy egy fekete fehér arcképpel hogy a francba akarta megnyerni azt a robogót???De nem bírja felfogni.......mellesleg ha nem vettétek volna észre az utóbbi 2 hónapban az lett a hónap szépe aki döntős volt a beauty of hungaryn.Ennyi!

Géza 2007.07.07. 14:17:04

Bocsánat! Megfeledkeztem a robogóról. Holott a meg nem nyert robogó miatt lett ügy a Tünde kizárása. Nos, robogót nyerni valahol biztosan lehet fehér-fekete arcképfotóval vagy anélkül is. De nem szépségversenyen, a Hónap Szépe titulussal. A robogó különben még ellentmondásosabbá tette a helyzetet. A szervezők koratavasszal felajánlottak 12 robogót 12 hónap győztesének (májustól), és ezzel egyértelműen a honlap látogatottságát akarták növelni, felpörgetni. Másrészt viszont büntették a sok szavazást, de nem mindenkinél. Írtam már: a közönségszavazás a honlap lélegeztetőkészüléke, nélküle nem volna (bár ennyire) élénk az érdeklődés. Hogy aztán a 12 robogóból miért lett 1 (vagy 1 sem?), ehhez nem tudok hozzászólni. Ez már átmegy a PR világába, ami nem az én világom.

Baby 2007.07.16. 17:21:21

Pff szánalmasak és nevetségesek vagytok ..............úristen nagyon gáz:-)) Főleg te MG tünde,menj orvoshoz szerintem.

Timi 2007.07.17. 08:19:19

Baby miért is?

Géza 2007.07.17. 14:42:36

Kedves "Baby"! Kérünk szépen bár egy, mindössze egyetlenegy ép mondatnyi higgadt érvelést. Kösz!

Géza 2007.07.17. 16:36:49

Nem megy? Ne erőltesd!

Baby 2007.07.18. 07:49:52

Mit vagytok itt ki akadva ilyen hülyeség miatt? Ha annyira kell az a robogó,meg annyira igazságtalannak tartjátok a versenyt,akkor nevezzetek be rá és utána pattogjatok! Csak itt van nagy szátok írásban,ott meg se mernétek szólalni.Mellesleg az összes szervező csak nevet ezen az oldalon,csak égetitek magatokat.Szerencsétlenek!:-)
Géza te meg ne dumálj nekem?Felfogtad? Köszi!

Géza 2007.07.18. 09:09:06

Kedves "Baby"! Lazíts! Ne légy ideges! De ha mégis, hát vannak hatékony idegnyugtató módszerek és gyógyszerek. Soraidból ítélve, roppant ki vagy borulva. Bárkivel előfordulhat. De mi célból vagdalózol? Lazíts! Nyugalmas nyaralást!

baby 2007.07.18. 09:47:50

Kedves Géza! (elég nevetséges név) :-)
Nem vagyok kiborulva,mert amúgy marhára nem érdekel ez az egész,csak gondoltam közlöm hogy rajtatok nevet mindenki.Angyal Gyurival az élen.Az Mg tünde meg örüljön ha nem akaszt egy jó kis pert a nyakába a szervező........mert megérdemelné.Hihetetlen hogy van ennyire hülye nő a világon mint ez a tünde.
Ja még valami: Kedves Tünde! Ha annyira meg akarsz nyerni egy versenyt,akkor szeretettel várunk a jövő évi Beauty of hungaryn:-)Gondolom nem mernél kiállni......:-)Ennyi!:-)

Géza 2007.07.18. 16:49:51

Nevetséges a Géza név? Hát egy férfi azért mégsem lehet Béjbi. Gondolom én, bár ki tudja... Nevetségesek vagyunk mind, akik a blog-ban írunk? Akkor ez egy kiváló blog, egy nagyszerű blog! Elért már valamit, legalább nevettet.

László 2007.07.21. 00:48:52

Kedves baby!

Szerintem azt sem tudod miről beszélsz. Ha figyelted volna a szavazást, akkor neked is feltünt volna, hogy Tünde nyerte volna a májusi szavazást. Persze van egy Angyal Gyuri aki elintézte, hogy nehogy már elvigye a robogóját...

Tehát van min röhögnie, hogy mégsem bukott egy robogót.....

Szerintem meg híre megy az ilyen szervezésnek, mint ami itt volt és jövőre tuti, hogy jópáran nem fognak benevezni.

De kíváncsi lennék Angyal György közvetlen véleményére, hogy Tünde által idemásolt levelei igazak-e? Mert még nem cáfólta és hát a hallgatás a Tünde meséjét igazolja, azaz ha valaki csalt hát azok a szervezők!

baby 2007.07.21. 09:07:07

Angyal Gyuri nem fog ilyen libákkal foglalkozni mint a Tünde!
És nem a szervezők csaltak hanem a Tünde! Ő csinált magának 1 este alatt 6000 pontot! És hogy gondolta hogy egy ilyen rossz minőségű fekete-fehér arcképpel megnyerhet akármit is?
Legalább 5 kép kell ki is van írva! Na erről ennyit! Semmi eszetek nincs látni! Szánalmasak!

Norbi 2007.07.21. 10:11:26

Sziasztok!

Leírom Én is a véleményem, bár lehet nem érdekel senkit sem...
Szerintetek Tünde vajon miért 1 fekete-fehér arcképet tett ki? lehet valójában pasi? Nézzétek csak meg a képet jobban, nekem olyan,mintha össze lenne rakva!
Amikor mg versenyben volt, nem is írt magáról semmit, csak, annyit, hogy köszi a szavazatokat.. :S
Mellesleg amíg nem volt kizárva, egy pár lánynak nem éppen szép levelet írt! és még ő van felháborodva? nevetséges!
Adatlapja szerint ő egy felnőtt nő(vagy pasi?) de amit itt művel az egyszerűen gyerekes!!!
Csak ennyit szerettem volna...
Gondolom most jön az, hogy milyen szemét vagyok, stb....

Géza 2007.07.21. 11:25:23

Nem tartom helyesnek durván sértegetni, címkézni a hozzászólókat vagy éppen a blog gazdáját. Az viszont nagyon jó ötlet, hogy Tündének színt kell vallania. Ez az igény többször, többféleképpen megfogalmazódott. Tehát "lássuk a medvét!", térjünk a lényegre. Itt, az oldalon vagy másutt, egy megadott webcímen szeretném látni Tünde egész alakos fotóit, ami egy minimális elvárás a szépségversenyeken. Utána majd lehet egyebekről vitatkozni.
Ui.: Bemutatkozhat például az augusztusi MG Hónap Szépe versenyen is.

László 2007.07.21. 11:27:35

Tünde 6.000 pontot csinált magának ugyanolyan módszerrel mint a többiek. Zitának - aki az első lett - 20.000 pontot csinál egy este alatt. Kérdés Őt miért nem zárta ki Angyal György???

László 2007.07.21. 11:33:56

Még egy dolog. Áprilisban talán emlékeztek, hogy egy Liza nevezetű hölgy volt az első. Érdekes módon addig nem zárták le a szavazást amig le nem előzték. Na is ki az aki a szabályzatot betartja, vagy sem? Angyal György az aki nem záratta le a szavazást.....

Ha ezen események után még azt mondja valaki, hogy nem is ismerik egymást a nyertesek és a szervezők, akkor gond van.

Miért kell a szervezőknek beleszólni az eredményekbe???

Géza 2007.07.21. 12:48:42

Az áprilisi lezárást nem figyeltem, nem tudom mikor történt, de arra emlékszem (és remélem nem keverem a hónapokot), hogy a Liza nevű hölgy 30-án éjfél tájban, késő este még kb. 1000 szavazattal, 10 000 ponttal volt lemaradva az első helyezett mögött. Tehát hogy élre kerüljön, nagyon rövid idő alatt több mint 1000 szavazatra volt szüksége, és az meg is lett. Aztán nem tudom mi történt, valószínű, hogy őt nem lenullázták, hanem "csak" leelőztették, hagyták megelőzni. Szóval vannak furcsaságok, ha nagyon ízekre szedjük.

Géza 2007.07.21. 13:25:06

Igen, így volt. Konzultáltam, és megerősítettek, hogy jól emlékszem. Liza rövidebb idő alatt többet haladt, több pontot "gyűjtött", mint Tünde. A Liza esete is lehetett volna egy másik Tünde-ügy. Lizát nem nullázták le, nem zárták ki, de nem is nyert, ez volt a "büntetése". Ennyi a különbség. Ő köszönettel tartozik, nem panasszal.

baby 2007.07.21. 13:35:12

A Norbinak igaza van!! Végre egy értelmes ember!!!

Géza 2007.07.21. 14:08:00

Igen, ez is így van. Ebben az agytompító forróságban értelemzuhanyként hat valakinek a nemét látatlanban elvitatni. Vagy csak megérzés?

baby 2007.07.21. 16:07:05

Mellesleg a robogót nyilvánosság előtt adták volna át,a jún.23-ai döntőn! Márcsak ezért is kevés az 1 kép,amin lehet nem is ő van!
Vajon hogy állt volna ki közönség elé? Hülyeség amit itt csinál ez a liba,a szervezőknek teljesen igaza van!
Tündike! A helyedbe törölném ezt az egész blogot,és nem nevettetném ki magam egy ország előtt!:-)))

Géza 2007.07.21. 16:36:25

Logikai bukfenc, mert ha nem ő, akkor nem is saját magát nevetteti. Akkor egy kavarás az egész. Én különben az M betűs résztvevők között találtam egy hasonló arcot. Ódzkodom az inszinuációtól, ezért egész egyszerűen csak megállapítom, hogy van (még?) egy hasonló arcú M betűs résztvevő az MG honlapján.

Géza 2007.07.21. 17:41:53

Persze nem szőke hajjal.

László 2007.07.21. 23:25:22

Nem tudom miért nem értitek. Tünde 6000-t csinálz Zita meg 20000-et!!! Itt nem képekről van szó meg szépségről, ez a szöveg a körités. Az egész motogirl dolognak botrány szaga van.

Lizára visszatérve nem zárták ki, De csak reggel 8 körül zárták le a szavazást mire a szervezők le bírták szavazni...

Anna (71 569)
Liza (69 567)

Na ugyanez nem sikerült májusba és a szervezők egyszerüen a pontokat nullázták a Tündénél.

Egy rendszergazda miért tenne ilyent???

A havi robogóból meg lett egy. baby szerint az sem lett átadva...

Aztán a hozzászólásokból is látszik, hogy más (nem belső ismerőssel) "versenyzőkkel" is történtek érdekes dolgok. Én meg abban nem látok rosszat, hogy valaki a nyilvánosághoz fordul, legyen Tünde, férfi, létező vagy sem.

Géza 2007.07.22. 00:20:35

Én értelek László, és bizonyára sokan mások is értenek. A Tünde-Zita példával igazad van. Hiszen ha egyiknek szabad 20 000 pontot, a másiknak miért nem szabad 6000 pontot kb. ugyanannyi idő alatt? Jogos kifogás, egyértelmű igazságtalanság és részrehajlás történt. Ez összefügghet a fotókkal (a Tünde adatlapja zsákbamacskának tűnt), de összefügghet a robogóval is (kinek adják, kinek nem adják, adják-e valójában). Én ezt nem tudhatom pontosan, és ezért nem ítélkezem. Azt azonban kétlem, hogy az internetes szavazáson elért, illetve elérhető 12 első helyezést a szervezők tényleg 12 robogóval akarták díjazni. Óriási kiadást jelentett volna, cserében majdnem semmiért! (Esetleg egy kis reklámért.) És ha nem volt komoly a 12 robogó, tulajdonképpen még jól is jött a szervezőknek a Tünde-botrány, mert akkor fújták le az ajánlatot, amikor a botrány kirobbant, amikor Tünde méltatlankodni kezdett (erről éppen a szervezők adtak hírt a körleveleikben). A szervezők hibája, hogy nem tettek közzé pontos versenyszabályokat, egy részük csak sejthető, más részük értelmezhető. Írtam az első hozzászólásomban, hogy bonyolult ügy. Elismerem, hogy mi is dagasztjuk, bonyolítjuk. Talán fölöslegesen. Emiatt azonban nem szabadna "szerencsétlenezni" vagy "hülyézni" egymást. Akit annyira ingerel, az többé ne kattintson rá erre a blogra. Ennyire egyszerű.

Vicc jut eszembe. A vénkisasszony panaszt tesz a rendőrségen, hogy tudniillik a lakásától nem messze, a szomszéd házban gyakran paráználkodnak, és az őt juj! mennyire zavarja. Kiszállnak a rendőrök a helyszínre, a panaszostól akarják megfigyelni a szomszéd házat, de jóformán az ablakot sem látják. - Nem úgy, nem úgy - mondja a vénkisasszony. - A nagyasztalra fel kell tenni a kisasztalt, a kisasztalra a sámlit, arra fel kell állni, és onnan kitűnően látszik minden...

baby 2007.07.22. 13:19:26

Miss május megkapta a robogót a jún.23-ai döntőn!! Mellesleg direkt így volt csinálva,hogy Egy beauty döntős csaj kapja a motort és nem egy olyan aki nem is indult a versenyen!! Ezt olyan nehéz felfogni nektek? Talán ha Tündike indult volna akkor ő kapja,de így a zita kapta és jogosan! Neki legalább 5 képe volt fent és élőben is megmutatta magát!

Norbi 2007.07.22. 21:02:09

Köszi Baby!

De nekem tényleg ez a meglátásom!
Lehet nem így van , és akkor elnézést is kérek, ha megsértettem volna valakit .
de nekem ez a kép akkor is gyanús...
Abban viszont Tündének vagy nem tudom ki is Ő valójában igaza van, hogy igazságtalanság volt, hogy kizárták! nagyon sokan csaltak a pontokkal, más képeket tettek fel a sajátjuk helyett, megadtak olyan adatokat ami a képet nézve nem fedi a valóságot...
Ha Őt kizárták akkor a többit vajon miért nem?!
Vagy egyáltalán! a tényleg nem szép lányokat(írhatnám:csúnya) miért engedték versenybe? én nem bántani szeretném őket, de azért nekem nem lenne bátorságom a helyükbe nevezni...
Az egy dolog, hogy a szépség belülről jön, de itt a külső alapján kellett ítélni...

MG- Tünde 2007.07.23. 00:51:56

Sziasztok!

Én is jelentkeztem a versenyre és el is mentem. A helyszínen egyértelnmű volt pár dolog számomra és nem töltöttem ki a nevezési lapot. Ezzel nem csak én voltam így. De baby neked is tudnod kell, hogy csak 23 lány indúlt. Gondolom neked is feltünt, hogy sokkal többen voltak...
A robogó kérdésnek meg nem volt köze a regisztrációs lap kitőltéséhez. Csak az számított, hogy hány szavazatot, pontot gyűjt valaki.

Ja még annyit, hogy a robogó nincs a Zitánál!

Képeimet meg láthatjátok más oldalakon. A fotózás megtörtént a héten és pár napon belül megkapom.

Géza 2007.07.23. 01:08:48

Na ugye, hogy mégsem mindenki liba és libaby vagy szerencsétlen és hülye, vagy gyermek és nevetséges? A blog megjelenése óta először írja le - végre! - belső személy azt, hogy májusban irányított szavazás történt, legalábbis a nyertesnek, a Hónap Szépének, Miss májusnak a kijelöléséért. Baby írja fentebb: "DIREKT ÚGY VOLT CSINÁLVA, HOGY EGY BEAUTY DÖNTŐS CSAJ KAPJA A MOTORT ..." Ez az egy mondat éppen két hónapot késett, pedig két hónappal ezelőtt fél percbe telt volna kiírni az MG honlapjára. És akkor nincs most a Tünde-ügy, nincs ez a blog, és nincs az akaratlan ellenreklám a szervezőknek. (Feltéve, ha itt most nem egy másik Baby tesz vallomást.)
Ennyi mondanivalóm maradt, én most szép csendesen elköszönök. Azzal a reménnyel búcsúzom, hogy egy ideig nem nézek, nem olvasok sem MG-blogot, sem MG-honlapot. Jó nyaralást mindenkinek!

Baby 2007.07.23. 08:09:47

Kedves Tünde!
Csak úgy elmondom,hogy én is döntős csaj voltam a versenyen......a válogatón nem láttalak!
És a robogó Zitánál van!!Úgyhogy felesleges hülyeségeket írnod ide....

Timi 2007.07.24. 10:07:29

Kedves Baby!!

Miért fáj neked ennyire ez a blog?

baby 2007.07.24. 12:30:44

Nekem nem fáj,csak zavar hogy ekkora hülyeségeket írnak ide egyesek,és közben fogalmuk nincs,hogy zajlott a verseny! Ennyi!

Timi 2007.07.24. 13:28:55

Drága baby!!

Ha ennyire zavar akkor minek jössz ide és olvasod el? Akkor ne nézegesd ezt az oldalt és akkor nincs min felhúzd magad. Ennyi. :D
Szép napot!

baby 2007.07.24. 14:48:56

Felőlem égessétek magatokat :-D És közben fogalmatok sincs arról,hogy megy egy szépségverseny,és össze-vissza írtok mindenfélét,élen a Tünde libával! :-D
Javaslom, hogy nevezzetek be egy versenyre,bár gondlom már az előválogatón kiesnétek:-D Aztán meg nyitnátok egy blogot,hogy az egész csalás volt! Szánalmas! :-D Na pá! :-)

László 2007.07.24. 20:13:54

baby miért ilyen korlátozott a gondolkodásod? Szerinted minden rendben volt a verseny körül? Aztán miért nem perelték be Tündét, ha ennyire mondjál? Persze vannak megtörtént tények amire csak "libázás" van meg egyebek és értelmes magyarázat nincs.

Ria 2007.07.24. 20:47:12

Kedves Baby!
Missz június vagy, döntős voltál, Gyurizod a főszervezőt, elfogultan, elvakultan véded a szervezőket. Te tényleg tudhatod,hogy miért és tudhatod azt is, hogy megy egy szépségverseny. Sokunknak tényleg fogalmunk sincs arról hogy mi minden zajlik a kulisszák mögött.

Név nélkül 2007.07.24. 23:35:27

mi zajlana? befekvés és lesz eredmény :-)

Timi 2007.07.25. 10:02:54

heheheh ez jó volt...

Attila 2007.07.26. 09:36:40

Sziasztok ismét!

Elolvastam pár hozzászólást és nem értem azokat az embereket akik úgy beszélnek ki a fejükből, hogy nincs szemük és azt sem tudják miről is van szó! Nem tudom sokan miért csodálkoznak, hogy Tünde nem nyert, hiszen köztünk szólva nem egy olyan lányról, beszélünk aki alkalmas egy szépségversen dobogós helyezésére, mindemellett egy gyenge ff portréval nem lehet szépségversenyt nyerni!!!! Aki meg megnyerte a robogót Tünde orra elől, szerintem jogos volt, mert ha egy picit végignéznétek a mostani versenyeket, akkor tudnátok, hogy Zita a mostani Playmate válogatásban is benne van, de gondolom azért mert olyan csúnya, nem??? Aki jól néz ki az nyer dolgokat szépségversenyeken, aki nem az meg csak hőbörög mint a hat éves gyerekek.... Tünde tényleg menj el orvoshoz, mert valami nagyon nagy bajod van... Vagy pedig fogadd el azt a tényt, hogy ilyen lány mint te soha nem fog csalás nélkül szépségversenyen jó helyezést elérni...

Ria 2007.07.26. 10:32:28

Vagyis a szépnek-befolyásosnak-protekciósnak szabad csalni, kell csalni, a kevésbé szépnek és befolyás-protekció nélkülinek meg nem szabad csalni. Ragyogó észjárás. Mindjárt gyurcsanológia.

Attila 2007.07.26. 11:50:10

Ria nem érti! :) vagy csak nem tud olvasni... :)

Attila 2007.07.26. 11:54:08

Kedves Tünde!

Már sokan kiváncsiak vagyunk hogy is nézel ki valójában!
Hol lehet rólad több képet látni???

Ria 2007.07.26. 12:17:36

Ria érti és Ria tud olvasni. Fölösleges a fennhéjázó stílus. Igaz, hogy Tünde nem méltó a nyerésre. De nem egyedül ő a hibás, hogy az utolsó éjszakán is azt hitte még, nyerhet és így Zita se hibás, hogy nyerhetett. Mintha valakiknek érdekük lenne a zavarosban halászni. De mi történne ha a KRESZ nem volna sehol leírva, csak úgy pofa szerint vizsgáztatnának, pofára büntetnének? :-((

Attila 2007.07.26. 14:26:18

Kedves Ria!

Én nem tudom miért ki nyer meg szépségversenyeket. Nem az én dolgom eldönteni! PÉLDA: Az az érdekes, ha vezetem az autómat és csak egy egyszerű közúti ellenőrzésbe belefutok, akkor mindíg kapok vmi büntetést pl fólia stb.., de ha a barátnőm vezeti akkor max. jó utat kívánnak nekünk. Ez miért van szerinted??? Azért mert én nem vagyok csinos lány??

Baby 2007.07.26. 15:46:10

Ez amúgy így van,még engem se büntetett meg soha egy rendőrpasi sem,pedig nemegyszer állítottak meg,gyorshajtás miatt stb...:-)
Szóval ha egy csaj szép és csini akkor másképp állnak hozzá,mint mondjuk egy átlagos kinézetű lányhoz.Ez van:-)
Amúgy a zita tényleg bent van a playmate versenyben,ezen meglepődtem,mert én láttam élőben és nem olyan nagy szám szerintem és ezt nem féltékenységből mondom.A Beauty of Hungary versenyen se ért el helyezést,akkor szerintem egy ilyen szintűn se fog.Bejutott meret a vv Gabi a pasija.Szerintem!

Ria 2007.07.26. 22:51:54

Autós eseteitekről csak annyit, hogy az ilyen megkülönböztetés nemcsak a volánnál, máshol is gyakori. Én a KRESZ példával viszont egyébre gondoltam. Nem magyarázom, fáraszt most az elfogultás és a sumákság ellen szövegelni. Úgy sincs semmi foganatja.

Ria 2007.07.29. 01:59:54

Kedves Tünde!
1. A legutóbbi hozzászólásom ismétlését törölted, amit meghagytál az hibás.
2. Bármennyire próbálom, nem tudom a fotóidat azonosítani a fekete-fehér portréval. Micsoda eltérés!

MG- Tünde 2007.07.29. 19:36:43

Bocsi Ria! nekem egyformának tünt. Ird be mégegyszer, mert a rendszer kivette. Én meg lecserélem ha fontos a külömbség.

A ff régebbi kép. a hajam is hosszabb volt. kb 1 év a külömbség.

Ria 2007.07.30. 00:43:19

Kedves Tünde!
Megismétlem az Attilának és Babynak szánt üzenetemet, mert az elsőt hibásan küldtem, a helyesbítést meg te törölted (nem hiszem, hogy a rendszer törölte, mert sokáig mind a kettő ott volt). Tehát:

Autós eseteitekről csak annyit, hogy az ilyen megkülönböztetés nemcsak a volánnál, máshol is gyakori. Én a KRESZ példával viszont egyébre gondoltam. Nem magyarázom, fáraszt most az elfogultság és a sumákság ellen szövegelni. Úgy sincs semmi foganatja.

Tünde! A (végre!) közölt képeiddel kapcsolatban annyi a kérdésem, hogy: miért, miért, miért nem korábban? Technikailag nem igényes fotók, megoldhattad volna a "Miss májusra" és akkor talán kevesebb támadás ért volna.

Ria 2007.08.01. 16:22:01

Szia! Látom, ismét versenyzel. Engedik?

MG- Tünde 2007.08.01. 18:54:45

Csak kipróbáltam mi lesz, de már érdekvesztett az oldal. Nem foglalkoznak vele. Az internetes szavazásnál meg senki nem foglalkozott a képekkel. Aki eredményt ért el, sok szavazata volt az mind generált volt.

MG- Tünde 2007.08.01. 18:57:53

Van egy javaslatom. A Biankát be kellene szavazni. Segítsünk neki!

Géza 2007.08.01. 19:52:01

Fantasztikus ötlet!!! Nézzétek meg a csini alakját, az elbűvölő báját, a kecsességét, ahogyan hátuljával visszafordít (nekünk), és - főleg, főleg, főleg! - olvassátok el a szövegét az adatlapján. Szavazzuk be! Majd csupán egy kérdésünk marad: vajon ugyan mire használnák az ilyen csajokat a szervezők?

Ria 2007.08.01. 20:15:10

All right! - Géza. A szervezőknek ilyen csaj kell.

Géza 2007.08.01. 20:21:06

Refrén: mire kellenek az ilyen agyú és testű lányok a szervezőknek?

Géza 2007.08.01. 21:48:26

Szavazz Bohózatra! Szavazz Biancára!!! A szépek tiltakozása is lehet akár.

Ria 2007.08.02. 05:45:22

Szerintem nem jó ötlet semerre kampányolni. Gyermeteg lesz... :-))
Tünde,kösz a képeiddel kapcsolatos magyarázatot, de most már minden mindegy. Szép jó napot! :-)

Géza 2007.08.02. 09:33:07

Kedves Tünde! Komoly is tudok lenni. Bianka azt írja, már többször lenullázták. Valóban? E miatt indítottál kampányt? Azt hiszem, szándékodat félreértettem. De a véleményem marad: én paródiának vélem őt beszavazni, és a jó paródiának üzenete van.
Ui.: A blogodat le lehet tölteni?

Vivien 2007.08.02. 21:43:26

Gyerekek!
Kurvára uncsi már ez az oldal!
Semmi másról nem szól csak fikáztok itt össze vissza mindenkit!
Dobjunk már össze ennek az idióta irigy rosszindulatú tündének egy robogóra, talán akkor befejezi ezt az egész szarkavarást!
Egyébként meg megnéztem ezen a fotómodell ügynökségen a képeit, és inkább no comment!

Géza 2007.08.03. 10:05:55

Igazad van, Vivien, unalmas lett. És ehhez én is hozzájárultam. Látom azonban a változást, és kötelességem még bár egyszer írni. Visszavonom a Biancára utaló megjegyzéseimet, mert tárgytalan, másrészt pedig látok egy másik hasonló nevű versenyzőt, és nem akarok a kavarásban kovász lenni. Én a Biancára (c-vel) utaltam, nem a Biankára (k betűvel). Mellékesen helyeslem azt, hogy a szervezők megállítottak egy akarnokot. Ha origamivetélkedőn vagy tantárgyversenyen látom, semmi kifogásom (bár a helyesírásával vannak bajok), de egy Hónap Szépe rangsor élén azért túlzás a törtetése. Bocs az untatásért, Vivien!
Tündéről most sem tudom, hogy fentebb jelzett kampánya mi célt szolgált (volna) a paródián kívül, de ideje már elfelejteni az egészet.

MG- Tünde 2007.08.05. 00:39:07

Csak poén volt a beszavazás, de érdekes lenne... De a kinullázás az Ő esetében sem fer!

Vivien Te hol vagy látható?

A blog meg elérte célját. A keresőben ott van ahol kell és nem cenzúráztam semmit. Mindenki kiírhatta magát...

Géza 2007.08.05. 16:02:00

Tünde, javasolom, hagyjátok abba ezt a - lassan piszkossá váló - játékot! Elfajult!

MG- Tünde 2007.08.06. 00:51:35

Géza! Van közöd a szervezőkhöz? Épp most nullázták Biancát....

Géza 2007.08.06. 12:24:02

Semmi közöm a szervezőkhöz! - ha közönséges választ akarsz. Egész egyszerűen próbálom elkülöníteni a helyest a helytelentől és a Miss Augusztust a Miss Augusztustalantól. Most nincs időm többet írni. Majd máskor. Talán.

Géza 2007.08.09. 20:08:31

Makacskodom itt folytatni, noha a "Bianca beszavazásáról" is szó lesz. Miért nullázták le Biancát? A másik oldalon olvasható valós és nyomós okok mellett azért is, mert Tünde kampányt indított a beszavazásáért. Úgy érzem, ez sértő és magalázó sok versenyzővel szemben, legalábbis akik figyelnek a szavazásra és akiknek számít. Nem tudom, hogy a honlaplátogatók vették-e a lapot, a Bianca jelenlegi állása azt súgja, hogy nem. Sokan látják, hogy kakukktojás a modellvilágban. Kedves Tünde, öngól ez a kampány. Halmozod a bakikat.

Írtam már fentebb, hogy véget kellene vetni az egésznek. Redőnyt rá!

Én kezdetben szórakoztató fórumot, eszmecserepartit képzeltem, ahol kicsit okoskodhatunk, kiírhatjuk magunkból a lappangó duzzogásainkat, az észrevételeinket a versennyel kapcsolatban. Menetközben jöttem rá, hogy ez a blog tulajdonképpen másvalamiről szól, és mindjárt én is részese leszek. Nem! Ilyen játékba nem megyek bele. Ha már beleléptem, kiszállok. Az MG szépségverseny nem a világ teteje, vannak hibái. De hát pillanatnyilag is több mint 670 aktív vagy passzív résztvevője van, ami igen nagy szám. A szavazások módjáról most már én is sok mindent tudok. De szerintem vétség az, hogy Tünde technikai receptet tesz közzé a szavazatsokszorosításról. Minek? Hogy aztán megint legyen ok vagy ürügy egy másik panaszblogra? Elképzelhető, ha Tünde ismeri a módszert, használta is. Akkor meg milyen erkölcsi alapja van a panaszra, tiltakozásra, bosszúra? Jah, igen! Hogy mások is...

Elköszönök, és ha ismét fel nem birizgálnak (feltétel az, hogy ne klikkeljek), befejezettnek tekintem a hozzászólásaimat.

... 2007.08.12. 16:36:52

vki mondja meg nekem h hogy a fenébe tudnám magam letörölni a motogirl.hu-ról, mert már nagyon idegesít h nem megy, hiába írtam a szervezőknek is

László 2007.08.12. 23:50:46

Pörgesd fel a pontjaidat és kitíltanak! :)

Vagy tegyél fel más képet. Mondjuk kutyát, macskát, vagy egyebet. Ki fognak tiltani és törölni...

Derrick/2. 2007.08.13. 00:47:36

Ejnye-bejnye, László! :-) Mintha nem is volnál te László! ;-))))

... 2007.08.13. 15:36:09

sajnos még nem töröltek le, pedig már felraktam egy teljesen fekete képet!

... 2007.08.13. 15:37:57

már felraktam egy tök fekete képet, de nem töröltek még mindig. jah és próbáltam mesefigurás képet felrakni, nem engedte az oldal, feltöltöttem egyet magamról, az bezzeg egyből felment az oldalra

László 2007.08.13. 19:20:14

Kedves Derrick!

informatikával foglalkozom...
mellékesen ha felkérnek szavazok... sokat :-)

Derrick/2. 2007.08.13. 20:40:07

Sokat? Májusban túl sok lett, azaz túl sokk...

László 2007.08.13. 23:25:28

Nem volt túl sok, csak meg volt, hogy ki vigye a robogót...

De ez csapatmunka volt.

Adri 2007.08.15. 10:27:23

Pff undorítóak vagytok már bocsi.........

Derrick/2. 2007.08.15. 23:33:43

Kérdéseim vannak Tündéhez, Lászlóhoz, Tünde-Lászlóhoz. Elhiszem, hogy csapatmunka volt a májusi majdnembravúrotok. Megjegyzem, hogy filológus vagyok, krimikedvelő, de azt még nem tudom, hogy 1 ember 1 nap és 1 éjszaka alatt mennyit tud szavazni. Még akkor sem, ha az illető informatikus vagy az informatikus szőke barátnője. Két vagy húsz szöveget viszont szakszerűen össze tudok hasonlítani. Azon tűnődöm, Tünde, hogy miért hasonlítanak a megtévesztésig a te szövegeid a László szövegeihez. A csapatmunka miatt? Szóvivőtök is van? Jó. Másik kérdés: ti szórjátok-e az 1-eseket a NemBiancáknak? Vagyis a Biancátok potenciális ellenfeleinek? Értesüléseink szerint (valaki már lefülelte) a ti bandátokból özönlenek az 1-esek. De miért? A kampány része? Becsületes?

László 2007.08.16. 00:58:04

Derrick!

Kombinálni és kifordítani dolgokat tudsz.

Nem mondtam, hogy ketten szavaztunk. Fizikai képtelenség lett volna az igazoló email-okat kattintani. Én voltam az, aki kinyomozta, hogy hogyan csinálják mások. A baráti kör meg ennek megfelelően szavazott.

A másik. Ha ilyen okoskodó vagy, akkor adj magyarázatot, hogy májusban mi módon tudott a Zita 2x ennyit csinálni?

Harmadik. Egyáltalán nem szavazok senkire se 1 se 10 pontot

Derrick/2. 2007.08.16. 08:51:33

Rendben. Nem kombinálok. Elnézést! Azt meg sem kombinálni, sem kitalálni nem tudom, hogy májusban Zita hogyan tudott "2x annyit csinálni". És egyre nehezebb kitalálni, mert most félidőben még 500-nál sem tartanak.

Derrick/2. 2007.08.16. 22:02:25

Kivéve Biancátokat, aki már elhagyta az 1000-et és az 1500 felé tart, ha a lepontozásokat is számoljuk.

attila 2007.08.26. 23:33:53

Tünde!

Nem unod még?? Nem nyertél, ennyi. Majd jövőre indulsz megint vagy mit tudom én. Tökk vicc amit már itt csinálsz. Ha ennyi időt amit itt elvesztegettél a blogoddal , más értelmes dologba fektetted volna pl. munkába, (ha ismered mi az), akkor már rég vehettél volna magadnak 1 robogót (amiért ezt az egész blogot csináltad) és már nem sírna itt a szád és nem másokat vádolgatnál, hogy ez miért, az miért stb....
Nincs benned egy cseppnyi büszkeség sem?!
Hányok tőled!!!
Szánalmas lúzer vagy aki még veszíteni sem tud!!!!

Attila

MG- Tünde 2007.08.29. 01:54:12

Kedves Attila és Szindy!

Mert ugye nem vagy ártatlan bárány! Az is Te vagy!!!

Már egy jó ideje nem jelentkeztem és nem tudom mi a gondod. Ez a blog nélkülem is megyeget. Nem célom, olyan versenyen indulni, ahol a szabályok napi rendszereséggel felrugják.
A vád meg tény, ha figyelmes vagy és nem egy vak, aki összehord mindent tények nélkül.

Ada 2007.08.31. 21:42:13

Bianca a tízből magasan a legrútabb, de ő van elöl.Szégyen!!!!!!!!!!

Géza 2007.09.01. 11:27:27

Kedves Tünde! Miss Augusztus helyett Miss Augusztustalan. Fantasztikus bohózat! Korábbi önmagamat idézve, ennyivel akár le is zárhatnám. Arra azért még megkérlek, hogy ha időtök van, nézzétek meg jól az augusztusi szakasz első három helyezettjét. Szerintetek a B.Bogi és Borso nevű lányok Biancánál hány oktávval szebbek és hány karáttal értékesebbek a modellszakma, szépségszakma szempontjából? Nem utolsó sorban szellemileg és jellem szempontjából is össze lehet őket hasonlítani. Tudom, azt mondjátok, sem külső, sem belső erények nem számítanak, csakis az informatika, a számítógépes szavazás. Élvezed-e, élvezitek-e az augusztusi eredményt? Titeket és a versenyt is minősíti.

Nem követtem pontosan, hogy hányszor nullázták le Biancát. Valahányszor a honlapot megnéztem, Bianca az élen vagy az élmezőnyben volt. És nyert. Akkor meg minek a lenullázása? Végül is elérted a célod, gondolom. Az MG-honlap lejáratására, a cinikus bosszúra jobb módszert nehezen találhattál volna.

Érdekes ötlet a részedről, a részetekről a csalást bloggal népszerűsíteni, ösztönözni, támogatni. Wiskys bankrabló csak egy volt, és látod, milyen borzalmas tragédiát okoztak a móri pancserek. Igaz, ebben a "hónap szépében" is van valami a móri bankrablók lágyagyúságából, gátlástalanságából...

Géza 2007.09.08. 09:34:09

Ragyogó döntés szeptember 8-án! Gratulálok a Szervezőknek! Így már igen!

Lola 2007.09.11. 17:04:08

Kampányt inditok - legyen Bijanca Szeptember szépe.Jó-je na??!

Géza 2007.09.13. 17:53:21

Írja meg már valaki, hogy a Hónap Szépe címnek van-e valami gyakorlati haszna, van-e valami jelentősége? Kíváncsi vagyok, hogy miért ez a nagy törtetés, honnan az idegeskedés? Miért érdemes bloggal kampányolni és százakat, ezreket szavazni? Robogó nincs, ezt már letisztáztuk. Lehetséges, hogy sokan még úgy tudják, robogót nyer a hónap szépe? A verseny honlapján, mindjárt a címoldalon kellene feltüntetni a szavazás tétjét. Valami rémlik, hogy talán jövőben elődöntősök lesznek a hónapok szépei. Ha ez így van, Miss Augusztus kifejezetten nagy esélyekkel indul az elődöntőn...

Ui.: Valaki különlevélben megkérdezte, miért írok itt annyit. Szobafogságra vagyok ítélve, azért.

N. N. 2007.09.17. 11:52:02

Ugy tudom a jovo evi elodontobe jut minden honap szepe.

Ávi Margit 2007.09.26. 12:17:08

Nem kell gratulálni a szervezőknek,mert nem ők vették le a lányomat.Ha nem tudsz valamit,hogy mi volt akkor ne irj adig.

Géza 2007.10.01. 13:51:10

Kedves Ávi Margit! Megkérem szépen, hagyja már abba a sok mellébeszélést!

Géza 2007.10.01. 13:54:48

Kedves Ávi Margit! Megkérem szépen, hagyja már abba a sok mellébeszélést!

Géza 2007.10.02. 13:47:28

39 + 13 = satanizmus? Közben újabb 1-es ment. A többi a Bianca-fejezetben olvasható.
süti beállítások módosítása